Workshops

Inleiding

Onderstaande workshops zijn geschikt voor meerdere settings. Vrolijk en gezellig voor verjaardagen of vrijgezellenfeesten, waarbij de inhoud kan worden gericht op één persoon of alle deelnemers. Voor zakelijke evenementen kan een meer praktijkgerichte focus gewenst zijn, denk bijvoorbeeld aan het lezen van opvallende handkenmerken of het gebruik van intuïtie tijdens een interview. Voor kinderen is de benadering van de leerstof meer spelenderwijs. Allemaal flexibel in te vullen, afhankelijk van de wensen. Wat de aangelegenheid ook is, alle workshops staan garant voor het opdoen van basiskennis op een praktische en vrolijke manier. Een workshop kan op iedere aan te wijzen locatie plaatsvinden.

Workshop handlezen op locatie

Met de aanwezige handen als lesmateriaal wordt uitleg gegeven over de handlijnkunde en nageldiagnostiek. In vogelvlucht kunnen de handen van de aanwezigen op individuele basis worden gelezen of er kan op een klassikale manier uitleg worden gegeven over de betekenis van diverse lijnen, huidlijsten en andere kenmerken van de hand. Speciale thema's of vragen van een specifieke doelgroep kunnen hierin flexibel worden opgenomen.

Basis workshop handlezen

Handlezen is een oude wetenschap die iets vertelt over je persoonlijkheid, mogelijkheden, kwaliteiten en karaktereigenschappen. Vanaf de geboorte is het al mogelijk deze eigenschappen in de hand te lezen. De vingerafdrukken en huidlijsten veranderen niet, maar alle overige details in de hand kunnen wel veranderen, afhankelijk van je ontwikkeling. Dat is de reden waarom je de toekomst niet echt kunt voorspellen.

Je handen geven inzicht in je kwaliteiten, je beroepskeuze en bijvoorbeeld je gezondheid. Het talent waarmee je geboren wordt of dat wat je aan het ontwikkelen bent, fysieke uitdagingen, denkwijze... alles is terug te vinden in de hand. We kijken naast vingerafdrukken onder andere naar de lijnen, de nagels, standen van vingers, kleur en vorm. Elk gebied in de hand geeft je specifieke informatie en helpt je bewust(er) worden van een bepaalde situatie.

In deze twee uur durende workshop wordt je de basis geleerd van het handlezen. We behandelen onder andere de kleur, de betekenis van de gebieden, primaire lijnen en vingerafdrukken. Aan het einde van de workshop kun je de het geleerde direct praktisch toepassen. Deelname is open voor iedereen.

Datum: 7 september 2019
Locatie: Heerhugowaard
Duur: 2 uur, van 10:00u tot 12:00u
Kosten: € 25,- per persoon

Workshop kosmische samenhang

Alles in het universum is met elkaar verbonden. Lichamen, bomen, water, huizen, alles is energie. Omdat alles energie is, vloeit alles in elkaar over en is er connectie. De getallen van je geboortedatum vertellen je levensopdracht, de kleuren van de regenboog komen overeen met de chakra’s, vierkanten worden geassocieerd met de aarde, standen van planeten vertellen wat over je huidige situatie… Er zijn talloze voorbeelden.

In deze workshop wordt de nadruk gelegd op de verbinding tussen numerologie, kleuren, voedsel, vormen en astrologie. Je krijgt uitleg over de samenhang tussen de levensboom en je lichaam en de invloed van alles daaromheen. Je leert op een logische manier kijken naar verbindingen en de betekenis daarvan te vertalen. Aan het eind van de workshop heb je meer inzicht in die verbindingen. Deelname is open voor iedereen.

Datum: nader te bepalen
Locatie: Heerhugowaard
Duur: 2 uur, van 10:00u tot 12:00u
Kosten: € 25,- per persoon

Workshop intuïtieve ontwikkeling / mindfulness

Je intuïtie is een inzicht. Je voelt iets aan. Het is zelfs meer dan dat. Het is een ander niveau van waarnemen, uitgebreider. Alles is energie. Mensen, dieren, planten, objecten, gedachten, enzovoort. Ook je intuïtie is energie. Energie is de bron van ons bestaan en onze informatie. Luisteren naar deze informatie geeft je bijvoorbeeld inzage in waar bepaalde reactiepatronen vandaan komen, welke acties je verder helpen of wat je positieve energie geeft. Veel mensen luisteren onbewust al naar hun intuïtie. Bewuster leren luisteren helpt je op weg om effectieve stappen te zetten. Zo kun je jezelf op een constructieve manier verder helpen. Door de praktische, bruikbare informatie krijg je een beter inzicht in een bepaalde situatie en kun je deze veranderen. Het helpt je keuzes te maken die beter bij je passen en jezelf verder helpen ontwikkelen.

Vanuit de visie dat alles energie en informatie is, wordt je in een twee uur durende workshop geleerd hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie. Met behulp van oefeningen ervaar je hoe het is om bewuster gebruik te maken van je intuïtie. Aan het einde van de workshop weet je het geleerde in de praktijk toe te passen. Deelname is open voor iedereen.

Datum: nader te bepalen
Locatie: Heerhugowaard
Duur: 2 uur, van 19:00u tot 21:00u
Kosten: € 25,- per persoon

Workshop meditatie en visualisatie

Mediteren is je geest tot rust brengen. Om jezelf op weg te helpen met het verkrijgen van innerlijke rust zijn er verschillende meditatie technieken. Je kunt voor elke gelegenheid kijken welke techniek op dat moment voor jou het prettigst werkt. Deze technieken zijn een hulpmiddel. Nadat je meer ervaring hebt kun je, terwijl je bijvoorbeeld loopt, fietst of in een drukke omgeving bent, je geest tot rust brengen. Onprettige omgevingsgeluiden of ervaringen zullen minder vat op je krijgen naarmate je meer ervaring hebt met het tot rust brengen van je geest.

In deze workshop wordt nader ingegaan op meditatie technieken en wordt geoefend met ondersteunende visualisaties. Je leert met behulp van meditatie en ademhaling ondersteuning te geven aan je dagelijks leven. Dagelijkse retraite is hierbij niet aan de orde. Het gaat vooral om praktische toepassingen en activeren van je zelf inzichtelijk vermogen. Ontdek de kracht van je voorstellingsvermogen. Gebruik de invloed van positief denken en help jezelf beter focussen. Aan het einde van de workshop weet je handig gebruik te maken van de technieken voor je gezondheid, werk en andere onderwerpen. Deelname is open voor iedereen.

Datum: nader te bepalen
Locatie: Heerhugowaard
Duur: 2 uur, van 15:00u tot 17:00u
Kosten: € 25,- per persoon

Workshop Universal Healing

Workshop Universal Healing is een workshop waarbij je leert je energie in balans te brengen of te houden op alle niveaus. Een pragmatische aanpak voor fysieke, emotionele, mentale en spirituele ondersteuning. Je leert beter luisteren naar jezelf, de juiste keuzes maken, een betere balans vinden en (nog) meer te vertrouwen op je intuïtie. De kracht van deze healing is dat het benadrukt hoe eenvoudig het is om je eigen kracht te gebruiken. De techniek is voor jong en oud.

In deze workshop wordt onder andere behandeld:
- vertrouwen in jezelf
- de invloed van je gedachten
- je intentie
- transformeren met behulp van universele energie
- ademhalingstechnieken

Aan het einde van de workshop kun je al deze informatie praktisch toepassen. Deelname is open voor iedereen.

Datum: nader te bepalen
Locatie: Heerhugowaard
Duur: 1 dag, van 09:30u tot 16:30u, incl. lunch
Kosten: € 150,- per persoon

Workshops voor kinderen

Handlezen: Wat staat er in mijn handen geschreven? Waar staan al die lijnen voor? Hoe zit het met de vingerafdruk? Ik bijt nagels, heb vaak rode handen of een grote duim, wat betekent dat? Op al deze vragen krijg je (spelenderwijs) antwoord bij de workshop handlezen. Je eigen ‘handboek’ lezen is superleuk!

Kosmische samenhang: Wat betekent mijn geboortedatum? Hoe zit het met de kleuren en het aantal blaadjes van planten? Toevallige gebeurtenissen of niet? In deze workshop leer je hoe alles in de kosmos, het universum, met elkaar in verbinding staat.

Visualiseren: Hoe werken mijn gedachten door? Wat kan ik met mijn dromen doen? Hoe gebruik ik mijn fantasie? Met behulp van onze fantasie doen we korte visualisaties en nemen we een kijkje in de wondere wereld van het voorstellingsvermogen.

Voor deelname of informatie kun je een e-mail sturen.