Universal Healing

Universal Healing is een healing methode welke is gecreëerd door Universal Healing op basis van kennis en ervaring. Ons lichaam, planten, dieren, gedachten, emoties… alles is energie. In ons lichaam kunnen blokkades voorkomen waardoor de energiestroom stagneert. Met behulp van visualisatie, ademhaling en geluid kunnen de kanalen weer worden opengezet en open gehouden.

Healing

Tijdens een healing sessie worden eventuele blokkades geopend en je energiestroom weer in balans gebracht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van universele energie. Er wordt gekeken naar de energiestromen en dit wordt tegelijkertijd, waar nodig, bewerkt. Een healing helpt fysieke pijn te verminderen, brengt je emoties in balans en geeft mentale ontspanning. Met het opruimen van blokkades wordt er ruimte gemaakt voor meer energie en vitaliteit. Je lichaam ontvangt als het ware een energy boost. Hierdoor wordt het lichaamseigen herstel proces ondersteund en kan het de healing zelf verder oppakken. Afhankelijk van de ernst van de klacht kunnen meerdere sessies nodig zijn. Dat gaat altijd in overleg. Heel veel kun je zelf doen. Je krijgt advies mee over wat je precies voor jezelf kunt betekenen om het healing proces te bespoedigen.
Een healing kan worden gegeven in diverse omstandigheden.

Grote thema’s zijn:
* depressie
* slapeloosheid
* vermoeidheid
* stress

(Huis)dier healing

Een healing kan ook op dieren worden toegepast. Hoewel dit meestal wordt gedaan bij (landbouw)huisdieren, kan een healing ook aan andere dieren worden gegeven. In principe gaat dit op dezelfde manier. Ook hier wordt gekeken naar energiestromen. Er wordt geluisterd naar wat het dier zelf aangeeft.

Combinatie healing

Dieren kunnen reageren op spanningen of stress van de ‘eigenaar’. Om die reden is het ook mogelijk een combinatie healing te kiezen waarbij zowel dier als mens een healing krijgen. Tijdens de sessie wordt helder toegelicht wat je kunt doen om je zelf of je (huis)dier te helpen.

Energetische huis reiniging

We kunnen ook helpen bij het energetisch reinigen van je huis. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.