Universal Healing

Universal Healing is een healing methode welke is gecreëerd door Universal Healing op basis van kennis en ervaring. Ons lichaam, planten, dieren, gedachten, emoties… alles is energie. In ons lichaam kunnen blokkades voorkomen waardoor de energiestroom stagneert. Met behulp van visualisatie, ademhaling en geluid kunnen de kanalen weer worden opengezet en open gehouden.

Healing

Tijdens een healing sessie worden eventuele blokkades geopend en je energiestroom weer in balans gebracht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van universele energie. Er wordt gekeken naar de energiestromen en dit wordt tegelijkertijd, waar nodig, bewerkt. Een healing helpt fysieke pijn te verminderen, brengt je emoties in balans en geeft mentale ontspanning. Met het opruimen van blokkades wordt er ruimte gemaakt voor meer energie en vitaliteit. Je lichaam ontvangt als het ware een energy boost. Hierdoor wordt het lichaamseigen herstel proces ondersteund en kan het de healing zelf verder oppakken. Afhankelijk van de ernst van de klacht kunnen meerdere sessies nodig zijn. Dat gaat altijd in overleg. Heel veel kun je zelf doen. Je krijgt advies mee over wat je precies voor jezelf kunt betekenen om het healing proces te bespoedigen.
Een healing kan worden gegeven in diverse omstandigheden.

Grote thema’s zijn:
* depressie
* slapeloosheid
* vermoeidheid
* stress

Een healing kan ook worden toegepast op dieren. In principe gaat dit op dezelfde manier. Ook hier wordt gekeken naar energiestromen en geluisterd naar wat het dier zelf aangeeft.